Візитки Луцьк, матеріали та вид друку

altМатеріалів для візиток існує безліч. При виборі матеріалу потрібно в першу чергу відштовхуватися від сфери діяльності компанії. Наприклад, виробникам дерев'яних виробів відмінно підійдуть візитки Луцьк з дерева, а ось пластикові візитки або візитки, виготовлені з металу, напевно припадуть до смаку любителям стилю «хай-тек». Класичним варіантом були і залишаються візитки з паперу й картону. Існує думка, що вони швидко втрачають форму і первинний вигляд, однак якщо використовувати при виготовленні спеціальний щільний картон, такі візитки прослужать Вам досить довго.

Популярним матеріалом для візиток є дизайнерський картон. Це картон всіляких квітів з різною оригінальною текстурою (тисненням), який надає широкі можливості для друку та постпечатной обробки. Візитки, виготовлені з дизайнерського картону, більш міцні і стійкі до стирання. Крім цього вони вигідно відрізняються з естетичної точки зору. Наприклад, візитки з картону Touche Cover стали одним з улюблених матеріалів серед наших клієнтів. Такий папір має щільну гладку матову поверхню, ніжну і приємну на дотик. Даний ефект папері Тачкавер надає двостороннє латексне напилення. Ми пропонуємо своїм клієнтам широку палітру відтінків дизайнерського картону, від яскравих і світлих тонів до темних і чорних. До речі, візитки з чорного картону прекрасно будуть виглядати в поєднанні з золотим тисненням фольгою або з написом, зробленим золотою фарбою, і вигідно підкреслять статус їх власника.

Способи друку візиток

Друк візиток в Луцьку проводиться декількома способами. Вибір того чи іншого методу залежить від безлічі факторів: наприклад, від обраного матеріалу, від тиражу візиток або індивідуальних особливостей замовлення, адже напевно багатьом хотілося б мати візитку ручної роботи.

Офсетний друк

Офсетний друк особливо вигідна при друку візиток великими тиражами, так як це значно знижує їх собівартість. При друку візиток офсетом фарба лягає більш рівним шаром, що робить друковане зображення більш чітким і яскравим, а технологію офсетного друку універсальною для виробництва друкованої продукції.

Високий друк візиток

У недавньому минулому друк друкарською продукції, у тому числі візиток, здійснювалася в основному методом високого друку. Ця технологія друку характеризується використанням піднімаються над поверхнею друкарської форми друкованих елементів. Звідси і її назва - висока. Друк виконується за допомогою металевих форм. В даний час на зміну даної технології приходить офсет. Поступово він витісняє собою високу друк внаслідок своєї швидкості і вигідності.

Цифровий друк візиток

Цифровий друк візиток або «цифра» - метод, широко застосовуваний в поліграфії. Візитки, надруковані методом «цифра», відрізняються швидкістю виконання і яскравістю фарб при нанесенні повнокольорового зображення. Цифровий друк візиток займає дуже мало часу, при цьому можна використовувати папір для візиток різних видів і фактури.

Крім візиток існує ще друк на табличках. Замовити виготовлення таблички Луцьк можна і в тій самій друкарні де і візитки. Табличку потрібно погодити заздалегідь з дизайнером та вибрати матеріал. Ми пропонуємо друкувати таблички для кабінету розміром 20 на 30 см та товщиною 3 міліметри. Длч цього підійде пластик або деревина.

Яндекс.Метрика