Власний сайт - новий виток розвитку компанії

technology1Багато компаній скаржаться на відсутність достатньої кількості клієнтів. Торгівля на кшталт йде, але не такими темпами, як хотілося б. Помітно збільшити продажі допоможе власний сайт.

З метою економії керівництво організації часто робить помилку: створення сайту довіряється не професійною компанії, а знайомому фрілансеру. Очікувати збільшення прибутку, довіряючи настільки серйозну задачу непрофесіоналові, не варто. Але всіх проблем може уникнути, якщо сайт під ключ розробляє веб-студія.

Можливості власного сайту

Якщо фірма або магазин працює тільки 8-10 годин в день, то веб-сторінка дозволяє торгувати продукцією в будь-який час доби і навіть на вихідних. Таким чином, кількість клієнтів збільшується на 50-80%.

З кожним днем ​​з'являється все більше бажаючих здійснювати покупки через інтернет, тому багато фірм починають ні з звичайного магазину, а потім переходять на торгівлю через інтернет, а саме з створення веб-сторінки. Щодня 50-70% людей у ​​віці 20-45 років користуються всесвітньою мережею, а серед підлітків показник досягає 90%.

Професійна веб-студія розробляє інтернет-сторінку, яка буде стабільно відображатися як на стаціонарних комп'ютерах, так і на мобільних пристроях. Статистика показує, що досить багато покупок відбувається за допомогою смартфонів і планшетів.

Переваги співпраці з професійної веб-студією

Далеко не завжди потрібен інтернет-магазин. Іноді потрібен сайт-візитка, група в соціальній мережі, модерація готового сайту. На сайті веб-студії https://webway.com.ua/ можна докладніше дізнатися про ці та інші послуги, без яких неможливе існування сторінки в інтернеті.

Звернення до професіоналів гарантує:

  • створення сайту з урахуванням побажань замовника;
  • наповнення сторінки цікавим для користувача контентом;
  • популяризацію товарів компанії;
  • збільшення кількості клієнтів;
  • отримання прибутку;
  • можливість підвищити вартість продукції і т. д.

Веб-студія зможе забезпечити швидкий розвиток компанії, і вже через кілька місяців результати будуть відчутними, а продукція стане популярною і затребуваною. Таке стрімке зростання можливе тільки при професійному та комплексному підході. Навіть фахівець не впоратися самотужки з таким набором завдань. Вкладені в розробку сайту засоби - грамотні інвестиції, що повертаються за 2-3 місяці.

Яндекс.Метрика